De zoete, anijsachtige smaak van venkelzaadjes harmoniseert uitstekend met verschillende ingrediënten en kan zowel heel als gemalen worden gebruikt. Voeg ze toe aan marinades, sauzen en dressings, of strooi ze over groenten voordat je ze roostert voor een verrukkelijke smaak. Venkelzaadjes zijn ook ideaal voor brood en gebak, waar ze een subtiele smaakversterking bieden.
Ingrediënten:
100% natuurlijk: venkelzaad
Allergenen:
dit product bevat geen allergenen
Voedingswaarden per 100g:
Energie: 365 kcal
Vet: 16 g
Waarvan verzadigd: 0,5 g
Koolhydraten: 38 g
Waarvan suikers: 37,2 g
Proteïnen: 17 g
Zout: 0,1 g
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking (droog, donker en koel bewaren)
Onze natuurlijke en unieke kruiden zijn gemaakt zonder toegevoegde aroma's, kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakversterkers! Onze producten worden verwerkt en bewaard in een bedrijf waar ook noten en pinda's verwerkt worden en kunnen ondanks alle voorzorgen sporen van allergenen bevatten.